Diensten

Als zeer ervaren meubeltransportbedrijf bieden wij een slimme en efficiënte verhuishulp aan voor particulieren en bedrijven. Wij nemen u uw zorgen uit handen. We zijn in te schakelen als verhuishulp, voor kleine meubeltransporten en voor de huur van verhuiswagens & verhuisliften. Het complete overzicht van onze dienstverlening vindt u hieronder.

Particuliere verhuizingen

Wij verzorgen het transport van uw kostbaarheden graag van begin tot eind. Onze verhuishulpen pakken de spullen waar u aan gehecht bent zorgvuldig in met verhuisdekens en ze vervoeren alles veilig naar uw nieuwe woning of naar een andere locatie. Alles tot in de puntjes geregeld.

In- en uitpakken

Door onze ervaring kunnen wij gedeelten van uw inboedel netjes en snel verpakken. Het correct verpakken van uw schilderijen, spiegels en andere kwetsbare goederen is van uiterst belang tijdens een transport. Hiermee voorkomt u stress en schade.

(De)montage service

Tijdens een klein meubeltransport zijn er altijd meubels die uit elkaar gehaald dienen te worden voor een veilige verplaatsing. Dit kost u veel tijd en dit gaat vaak gepaard met een hoge dosis stress. Dat bederft ook het plezier van het verplaatsten van uw spullen. Onze verhuisservice is gespecialiseerd in het de- en monteren van kledingkasten (ook van IKEA), bedden of grote tafels als dat nodig blijkt te zijn.

Handyman

Onze Handyman is een gediplomeerde medewerker die u inhuurt voor kleine klussen waar u zelf geen tijd voor hebt. U kunt hierbij denken aan het aansluiten van witgoed, ophangen van gordijnen/luxaflex, het monteren van meubels of het ophangen van uw televisie. Onze handyman vindt altijd een passende oplossing.

Inboedelopslag

Huur voordelig een beveiligde, verwarmde en tijdelijke opslagruimte via HVL Meubeltransport en sla uw inboedel veilig op. Ideaal om de wachttijd te overbruggen wanneer u niet direct uw nieuwe huis of bedrijfspand in kunt. Of om te zorgen dat uw spullen uit de weg zijn tijdens een verbouwing. Het blijkt steeds moeilijker om in Amsterdam en in andere grote steden spullen te laten afleveren. Wij bieden u de mogelijkheid om uw aankopen en eventueel andere artikelen bij ons te laten afleveren. Wij zorgen er daarna voor dat we die op een later tijdstip gebundeld bij u bezorgen. Op een tijdstip dat u uitkomt. Zitten daar grote objecten bij? Geen probleem. Dan huurt u er meteen via ons een verhuislift bij.

Zakelijke verhuizingen

Een interne zakelijke verhuizing is voor veel bedrijven een behoorlijke uitdaging. Logisch, want u verplaatst hierbij eigenlijk het hart van uw onderneming. Daarom is het belangrijk dat een interne bedrijfsverhuizing snel, soepel en zorgvuldig verloopt. Daarmee bent u bij ons aan het juiste adres, zeker voor de kleinere verplaatsklussen.

Kunst en antiek

Onze medewerkers gaan op dagelijkse basis om met zeer kostbare zaken en weten hoe ze bijvoorbeeld staande klokken, beelden of schilderijen horen te behandelen. Daarnaast is ons materiaal berekend op afwijkende afmetingen en gewichten en kunnen wij u ook op lastig bereikbare locaties van dienst zijn.

Verhuislift huren

U kunt bij ons meubeltransportbedrijf een verhuislift huren voor bijvoorbeeld uw piano, aquarium of een groot meubelstuk. De verhuislift wordt bediend door een gediplomeerde verhuislift operator. Na aankomst is de verhuislift binnen vijf minuten klaar voor gebruik. Ook handig als u spullen op een bepaald tijdstip laat afleveren door een externe leverancier. Wij stemmen dan het tijdstip van de aflevering af met de inzet van de verhuislift. Dat scheelt u veel kostbare tijd. Onze verhuislift heeft een draagkracht van 300 kilo. Dat gaat met gemak.

Heeft u na het bekijken van onze diensten vragen? Neem dan gerust contact op. Wij vertellen u graag meer en bieden waar nodig een maatwerk-oplossing om aan uw verhuisvraag te voldoen. Onze tarieven vindt u hier.

hvl-meubeltransport.nl

  • Bijna 30 jaar ervaring in de verhuisbranche

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service
  • In- en uitpak service

  • (De)montage

Offerte aanvragen