Verhuisbedrijf in Utrecht inhuren

Gaat u binnenkort verhuizen naar (of vanuit) Utrecht? Dan is onze hulp geen overbodige luxe! Ons verhuisbedrijf ondersteunt u graag met het zorgvuldig en veilig verhuizen van uw inboedel.
Met ruim 30 jaar ervaring verhuizen wij uw meubels, witgoed en andere spullen op professionele wijze. Bekijk onze referenties om te lezen wat andere klanten van onze dienstverlening vinden.

Onze gediplomeerde verhuizers weten als geen ander hoe kostbaar uw bezit is. Voor ons is elke doos en ieder meubel even waardevol. Zorgvuldigheid is een van de pijlers van hvl-meubeltransport.nl. Wil u alleen losse meubelstukken verhuizen? Dit is geen enkel probleem, wij komen ook voor los meubeltransport graag bij u langs.

 • Vanaf € 89,- per uur

 • Inboedel opslag

 • Verhuislift service

 • In- en uitpak service

 • (De)montageservice
verhuizing-utrecht

Persoonlijk advies?

  Vul uw contactgegevens in en wij zullen u z.s.m. terugbellen.

  Als u in Utrecht woont is de kans aanwezig dat u in een flat woont. Dit houdt vaak in dat er véél trappen gelopen moeten worden. Onze verhuisservice heeft de oplossing: maakt gebruik van onze verhuislift service! Met een speciale verhuislift kunnen wij meubels en dozen tot een maximum van 400 kg omhoog of omlaag liften. Er worden verhuisliften ingezet die beschikken over een verdraaibaar plateau waardoor het inladen van uw inboedel een fluitje van een cent is. De verhuislift wordt bedient door onze vrolijke en professionele verhuislift operator. Deze bedient de verhuislift en helpt als meewerkende verhuizer ook met het laden en lossen van de lift. Win-win!

  Uw verhuizing is onze zorg

  Wil u stressvrij verhuizen? Dan kunt u kiezen voor onze extra diensten zoals het in- en uit laten pakken van uw inboedel bij de verhuizing. Door onze ervaring hebben we deze klus binnen een mum van tijd geklaard. Uw spullen worden secuur ingepakt en vervoerd in onze herkenbare verhuiswagens.

  Het monteren en demonteren van meubels is voor onze verhuisservice geen enkel probleem. Door te kiezen voor onze (de)montageservice bent u verzekerd van een spoedige verhuizing. Hoe vaak bent u al schroeven kwijtgeraakt tijdens een verhuizing? U weet vaak ook niet meer hoe die kast in elkaar gezet moet worden. Wij zorgen ervoor dat dit soort situaties verleden tijd zijn! Neem direct contact met ons verhuisbedrijf in Utrecht op voor meer informatie.

  Als u twee linkerhanden heeft dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u om een handyman in te zetten. De handyman is een verhuizer die speciaal opgeleid is om tal van klussen in en om het huis uit te voeren. Vergeet ook niet dat uw oude woning vaak bezemschoon opgeleverd moet worden. Ook daarvoor bent u bij hvl-meubeltransport.nl aan het juiste adres.

  Zakelijke verhuizing in Utrecht

  Wil u uw organisatie van of in Utrecht verhuizen? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een plan op maat om uw bedrijf te verhuizen.

  Extra ondersteuning nodig?

  Wil u extra hulp bij het verhuizen? Kies vandaag nog voor een extra verhuizer! De extra verhuizers van onze verhuisservice in Utrecht kunnen de meewerkende verhuizer ondersteunen bij het verhuizen van uw inboedel. Al onze verhuizers hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Zij weten als geen ander hoe kostbaar uw spullen zijn, zodat uw verhuizing zorgeloos verloopt.

  Neem contact met ons op

  vraag direct een offerte aan