Verhuisbedrijf in Amstelveen inhuren

Gaat u verhuizen in Amstelveen? hvl-meubeltransport.nl is uw ideale verhuisbedrijf! Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met verhuizen. Al onze verhuizers zijn gediplomeerde en beschikken over alle benodigde certificaten. Hiermee bent u verzekerd van een zorgvuldige behandeling van uw inboedel. De experts van hvl-meubeltransport.nl verhuizen vrijwel alle goederen die u kunt bedenken. Denk bijvoorbeeld aan meubeltransport, witgoed en speciale goederen zoals piano’s. Ook een groot aquarium verhuizen is voor ons geen enkel probleem.

 • Vanaf € 89,- per uur

 • Inboedel opslag

 • Verhuislift service

 • In- en uitpak service

 • (De)montageservice
verhuizen-amstelveen

Persoonlijk advies?

  Vul uw contactgegevens in en wij zullen u z.s.m. terugbellen.

  Verhuizen in Amstelveen

  Wij hanteren aantrekkelijke tarieven zodat u de perfecte prijs/kwaliteit verhouding ontvangt. Bij hvl-meubeltransport.nl vinden wij het belangrijk dat u als huidige (of nieuwe) inwoner van Amstelveen de beste service krijgt. Klanttevredenheid staat bij onze verhuisservice voorop, wij denken met u mee om ervoor te zorgen dat uw verhuizing optimaal verloopt.

  Gaat u van of naar een flat verhuizen? Dan adviseren wij om gebruik te maken van een verhuislift. De verhuislift wordt bediend door een professionele verhuislift operator. Deze is tevens ook inzetbaar als meewerkende verhuizer! Hij helpt u met het laden en lossen van de lift. Met een verhuislift (ook bekend als ladderlift en meubellift) weten wij moeiteloos objecten tot een maximum van 400 kg omhoog of omlaag te liften. Dit meubeltransport bespaart niet alleen tijd (van traplopen wordt niemand vrolijk), het bespaart u ook geld omdat de verhuizing hierdoor een stuk sneller verloopt.
  Alle verhuisliften en meubelliften zijn voorzien van een draaibaar plateau. Het plaatsen van bijvoorbeeld een bank of een wasmachine wordt hiermee een simpel karweitje.

  Wil u de verhuizing sneller laten verlopen? Kies vandaag nog voor een extra verhuizer! Onze extra verhuizers kunnen de meewerkende verhuizer ondersteunen bij het verhuizen van uw inboedel. Deze verhuizers kunt u ook los inhuren om u te helpen bij de verhuizing. De verhuizers die bij ons verhuisbedrijf werkzaam zijn hebben jarenlange ervaring in de verhuisbranche. Elke denkbare situatie hebben zij wel een keer meegemaakt. Wij garanderen u dat u zult opkijken van de kennis en kunde van onze verhuizers.

  Uitgebreid dienstenaanbod

  Er zijn een hoop manieren om verhuizen wat makkelijker te maken voor uzelf. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om vrienden en familie op te trommelen om u te helpen. Wat vaak een nadeel is in dit soort gevallen is dat mensen last minute afzeggen. U zit dan met gebakken peren. Voorkom dit soort ongemak door gebruik te maken van hvl-meubeltransport.nl en de extra diensten die ons verhuisbedrijf aanbiedt. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de volgende diensten:

  Zakelijke verhuizing in Amstelveen

  Wil u uw organisatie van of in Amstelveen verhuizen? Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een plan op maat om uw bedrijf te verhuizen.

  Bent u benieuwd naar de tarieven die wij hanteren? Neem dan een kijkje op deze pagina.

  Neem contact met ons op

  vraag direct een offerte aan