Veilige (tijdelijke) inboedelopslag

Inboedelopslag is een veelgebruikt middel om uw meubels schadeloos te bewaren totdat u in uw nieuwe woning trekt. Wanneer u ruimte tekort komt, is het tijdelijk opslaan van de inboedel dus een goed idee.

Dit is vooral van toepassing bij één van onderstaande situaties:

• U gaat verhuizen en uw nieuwe woning is nog niet opgeleverd

• Uw woning is eindelijk verkocht maar u heeft nog geen nieuwe woning

• U wilt uw huis opknappen

• U verblijft een tijdje in het buitenland en wilt plaatsmaken voor (tijdelijke) huurders

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

inboedelopslag-verhuizing

Al jarenlang specialist in inboedelopslag

Wil u uw complete inboedel tijdelijk of voor een langere termijn opslaan? Sinds jaar en dag is Verhuiscompleet de specialist op het gebied van inboedel opslag. Ongeacht welke reden bieden u de beste inboedel opslag aan. Samen met u kijken we naar de ideale opslagmogelijkheden. Er wordt gekeken wat de perfecte opslagmethodiek is, per vierkante meter of in een opslagcontainer.

De ruimte waarin uw inboedel wordt opgeslagen is vochtvrij en bevindt zich in een brand en inbraak beveiligde ruimte. U kunt uw spullen met een gerust hart bij ons achterlaten.

De voordelen van inboedelopslag

Inboedelopslag biedt vele voordelen. Heeft u minder belangrijke spullen die u voor een korte tijd moet opslaan? U kiest zelf de grootte van de opslagbox en de huurperiode. Door de geacclimatiseerde ruimte waarin de verhuisbox staat, blijft de inboedel onbeschadigd.

Zo kunt u rustig uw (nieuwe) huis verbouwen of een periode overbruggen tussen een verhuizing in. Verhuiscompleet adviseert u graag over de mogelijkheden van (tijdelijke) inboedelopslag.

Neem contact met ons op

vraag direct een offerte aan