Ruim 30 jaar ervaring in meubeltransport

HVL Meubeltransport is opgericht in 2017 door rasechte ondernemers die al jaren werkzaam zijn in de verhuisbranche. De oprichters werken al sinds 1989 samen. Een bedrijf dat precies weet wat écht telt bij het transport van kostbare meubelen, gevoelige muziekinstrumenten of -apparatuur en waardevolle bezittingen. Daarom hebben wij ook alleen ervaren, gediplomeerde en professionele verhuizers in dienst.

 • Meer dan dertig jaar ervaring
  HVL Meubeltransport is uw betrouwbare verhuishulp met meer dan dertig jaar ervaring in het transporteren van meubels. Wij nemen u alle zorgen uit handen rondom het verpakken, verplaatsen en monteren van uw meubels, kunstobjecten en artikelen die een grote emotionele waarde voor u vertegenwoordigen. Wij halen u kortom uit de stress.

 • Alleen gediplomeerde verhuizers
  Wij hebben alleen gediplomeerde en zeer ervaren verhuizers en chauffeurs in dienst. Zij zijn gespecialiseerd in het op de juiste manier verpakken en verplaatsen van dat ene waardevolle kastje van oma of opa. Dus geen studenten, uitzendkrachten of parttimers. Wel echte vaklui die met veel verantwoordelijkheid hun taken uitvoeren. En die uw spullen behandelen alsof die van henzelf zijn.

 • Uitstekende recensies
  We hebben al vele duizenden tevreden klanten mogen helpen met het transporteren van hun meubels. Onze referenties spreken voor zich. Neem hier een kijkje.

 • Kwaliteit

  Klantgerichtheid stroomt door onze aderen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze meubeltransporteurs wegrijden en dat u dan een glimlach op uw gezicht hebt. Al onze collega’s zijn goed opgeleid en scoren de hoogste cijfers op het gebied van vakbekwaamheid en klantvriendelijkheid. Kwaliteit is de kroon op ons werk.

 • Onderscheidend
  Wij onderscheiden ons als bedrijf door onze ervaring en het gespecialiseerde personeel dat wij in dienst hebben. We vinden het altijd fijn om te horen dat onze klanten het geweldig vinden als ons personeel ervoor gezorgd heeft dat het transport van een aantal kostbaarheden vlekkeloos verliep.

Wilt u graag meer weten over HVL Meubeltransport.nl? Klik hier en neem direct telefonisch contact met ons op. Benieuwd naar onze tarieven? Deze vindt u hier.

verhuizen-in-amsterdam-amstelveen-gelderland-haarlem-utrecht-weesp