Verhuislift huren

Bij HVL Meubeltransport.nl kunt u gebruik maken van een verhuislift. Dit is de ideale manier om uw inboedel veilig en snel omhoog en omlaag te verplaatsen. HVL Meubeltransport.nl heeft al jaren ervaring met het liften van complete inboedels. Ook speciale en losse meubelstukken zoals piano’s, vleugels, aquaria worden door ons gelift.

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde verhuislift operators, waardoor HVL Meubeltransport delen uit uw waardevolle inboedel efficiënt uit uw woning of bedrijfspand kan verplaatsen.

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

verhuislift-huren

Gediplomeerde verhuislift operator

De verhuislift wordt bediend door een gediplomeerd en meewerkend verhuislift operator. Deze heeft alle benodigde diploma’s en certificaten om de verhuislift te bedienen. De operator helpt ook een handje mee als een meewerkende verhuishulp. Hij helpt u met het laden en lossen van de lift en kan u van tips en adviezen voorzien, om uw kostbare spullen veilig te liften en te verplaatsen.

Doordat we een flinke dosis ervaring hebben opgebouwd kunnen wij een razendsnelle op- en afbouwtijd realiseren. Binnen vijf minuten staat de lift klaar voor gebruik.

hvl-meubeltransport.nl maakt gebruik van milieuvriendelijke meubelliften (een ander woord voor verhuislift). Maar het belangrijkste is dat onze liften flink belast kunnen worden. De meubellift tilt tot 300 kilo moeiteloos omhoog. Dat is een geweldige draagkracht. De lift kan zelfs de achtste verdieping bereiken.

Verhuislift van alle gemakken voorzien

HVL Meubeltransport.nl maakt gebruik van milieuvriendelijke meubelliften (een ander woord voor verhuislift). Maar het belangrijkste is dat onze liften flink belast kunnen worden. De meubellift tilt tot 300 kilo moeiteloos omhoog. Dat is een geweldige draagkracht. De lift kan zelfs de achtste verdieping bereiken.

Hebt u eigenlijk geen tijd voor het verplaatsen van uw spullen? Bij het huren van verhuislift kunt u ook kiezen voor een extra verhuishulp. Deze helpt de operator van de ladderlift met het laden en lossen van de lift. Ook neemt de extra verhuishulp u ontzettend veel werk uit handen. Voordat u het weet zijn uw goederen omhoog of omlaag gelift.

Geïnteresseerd in het huren van een verhuislift? Bekijk dan direct onze tarieven of neem contact op voor een persoonlijke advies!

Neem contact met ons op

vraag direct een offerte aan