Verhuisservice in Haarlem inhuren

hvl-meubeltransport.nl is nu ook actief in Haarlem! Onze verhuisservice staat bekend om de zorgvuldige en vlotte werkwijze waarmee wij onze klanten ontzorgen. Als verhuisbedrijf zien wij dagelijks hoeveel stress een verhuizing met zich mee kan brengen. Kiest voor ons? Dan weet u zeker dat wij van uw verhuizing van of naar Haarlem een geweldig succes maken.

Als verhuisservice maken wij gebruik van professionele en goed opgeleide verhuizers. Al onze verhuizers beschikken over de benodigde certificaten om te garanderen dat uw inboedel op een veilige en zorgvuldige wijze verhuisd wordt van of naar Haarlem. U kunt ten alle tijden contact met ons opnemen met vragen over onze diensten en de bijbehorende tarieven.

 • Vanaf € 89,- per uur

 • Inboedel opslag

 • Verhuislift service

 • In- en uitpak service

 • (De)montageservice

verhuizen-haarlem

Persoonlijk advies?

  Vul uw contactgegevens in en wij zullen u z.s.m. terugbellen.

  Bij hvl-meubeltransport.nl werken we alleen met ervaren personeel in de regio Haarlem. Voor u betekent dit dat uw spullen altijd in betrouwbare handen zijn. Onze verhuisservice heeft ruim 30 jaar ervaring met het verhuizen van complete inboedels. Wat dat betreft hebben we iedere situatie al gezien of meegemaakt. Als u onze verhuizers nog kunt verassen trakteren wij u op een bakje koffie!

  Verhuist u binnen Haarlem van een begane grond naar acht hoog of andersom? Dan weten wij zeker dat u absoluut geen zin heeft om al die trappen te lopen. Spierpijn is een veelvoorkomende klacht na een verhuizing. Bespaar uzelf de moeite en kies vandaag nog voor een verhuislift!
  Door gebruik te maken van dit meubeltransport in Haarlem weet u zeker de verhuizing een stuk eenvoudiger wordt. De meubellift (een andere term voor verhuislift) wordt bediend door een verhuislift operator. Deze medewerker is ook inzetbaar als meewerkende verhuizer in Haarlem.

  De lift kan belast worden tot een maximum van 400 kg. Uw wasmachine, droger en piano wordt moeiteloos door ons omhoog of omlaag gelift. Om de veiligheid te waarborgen van uw spullen helpt de verhuislift operator als meewerkende verhuizer om uw spullen zorgvuldig en veilig op het draaibare plateau van de lift te plaatsen. Door te kiezen voor een verhuislift weet u zeker dat uw meubeltransport of verhuizing in Haarlem een stuk sneller gaat dan normaal.

  Zoals u kunt lezen zijn wij van alle markten thuis. Onze verhuisservice is niet alleen actief in Haarlem, maar ook in het rest van het land. Denk aan Amsterdam, Amstelveen en Utrecht.

  Meubeltransport in Haarlem

  Wilt u losse spullen zoals witgoed (wasmachine, droger), een piano of zelfs een waterbed verhuizen in Haarlem? Dit zijn meubels die vragen om een speciale aanpak om schade te voorkomen. Wij willen u graag helpen met het verhuizen hiervan binnen of naar Haarlem.
  Wil u meer weten over dit meubeltransport? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  Verhuisdiensten in Haarlem

  Iedereen wilt zo snel en veilig mogelijk verhuizen. Wij adviseren u om in Haarlem gebruik te maken van onze extra diensten:

  Door gebruik te maken van deze diensten bent u gegarandeerd van een professionele en vakbekwame verhuizing en kunt u snel genieten van uw nieuwe woon- of werkomgeving.

  In welke wijken in Haarlem zijn wij actief

  Wij zijn in de hele stad Haarlem actief! Bekijk de onderstaande lijst om te zien of uw wijk er tussen zit. Zit uw buurt er niet tussen? Neem dan even contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

  • Haarlem Centrum (Oude stad)
  • Haarlem Zuid-West
  • Haarlem Oost
  • Haarlem Noord
  • Schalkwijk
  Neem contact met ons op

  vraag direct een offerte aan