(De)montageservice

Tijdens een verhuizing zijn er altijd meubels die uit elkaar gehaald dienen te worden voor de verhuizing. Dit kost u veel tijd, vaak gaat dit ook gepaard met een dosis stress. Het (de)monteren van grote meubelstukken vereist handigheid en kennis van zaken.

hvl-meubeltransport.nl is gespecialiseerd in het (de)monteren van kledingkasten, bedden of grote tafels die niet door de deur passen. Het uit elkaar en weer in elkaar zetten van meubels kost u zeeën van tijd. Tijd die u aan veel leukere dingen kunt besteden.

  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

  • (De)montageservice

montage-demontage-verhuizing

Een vak apart

Wanneer u veel meubels heeft die gedemonteerd dienen te worden raden wij u aan om gebruik te maken van onze demontage service. Dit voorkomt stress  en zorgt dat de verhuizing soepel en volgens plan verloopt. Het uit elkaar halen van een kledingkast lijkt makkelijk, het in elkaar zetten hiervan is echter een vak apart. Om uw verhuizing probleemloos te laten verlopen biedt Verhuiscompleet een (de)montageservice.

Onze gediplomeerde verhuizers halen al uw meubels uit elkaar in de oude woning en zetten deze weer in in elkaar op het nieuwe adres.

Wij (de)monteren vrijwel alles!

Onze medewerkers hebben door hun jarenlange ervaring voor iedere (de)montage klus een passende oplossing. Of het nu gaat om een simpele kapstok of een complex TV-meubel: Verhuiscompleet zorgt voor een schadeloos resultaat.

Indien u een specifieke vraag heeft over een (de)montage klus kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

vraag direct een offerte aan