(De)montageservice

Tijdens een verhuisklus zijn er altijd één of meer meubels die uit elkaar gehaald dienen te worden voor het transport. Dit kost u veel tijd en ergernis. Vaak gaat dit ook gepaard met een hoge dosis stress. Het (de)monteren van grote meubelstukken vereist een grote handigheid en veel kennis van zaken.

HVL Meubeltransport.nl is gespecialiseerd in het (de)monteren van kledingkasten (ook van IKEA) bedden of grote tafels als dat nodig blikt te zijn. Het uit elkaar en weer in elkaar zetten van meubels kost u zeeën van tijd. Tijd die u aan veel leukere dingen kunt besteden.

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

  • (De)montageservice

montage-demontage-verhuizing

Een vak apart

Wanneer u veel meubels hebt die u wilt laten demonteren, dan raden wij u aan om gebruik te maken van onze demontageservice. Dit voorkomt stress en zorgt ervoor dat uw meubeltransport soepel en volgens plan verloopt. Het uit elkaar halen van een kledingkast lijkt makkelijk, het in elkaar zetten hiervan is echter een vak apart. Om uw meubeltransport probleemloos te laten verlopen biedt HVL Meubeltransport u een (de)montageservice.

Wij (de)monteren vrijwel alles!

Onze medewerkers hebben door hun jarenlange ervaring voor iedere (de)montageklus een passende oplossing. Of het nu gaat om een simpele kapstok of een complex TV-meubel: HVL Meubelservice zorgt voor een piekfijn resultaat.

Als u een specifieke vraag hebt over een (de)montageklus, dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op

vraag direct een offerte aan