Goedkoop verhuisbedrijf

Wilt u verhuizen en bent u nog op zoek naar een professionele verhuisservice die u hierbij kan helpen? Dan is hvl-meubeltransport.nl waar graag uw partner. Met bijna 30 jaar ervaring in verhuizingen en een divers dienstenpakket kan hvl-meubeltransport.nl u als geen ander ondersteunen bij het vervoeren van uw inboedel naar uw nieuwe woning of bedrijf. Natuurlijk wilt u op voorhand een duidelijk zicht op de kosten die bij uw verhuizing komen kijken. Welke tarieven worden gehanteerd en wat kunt u precies verwachten van de service bij deze prijs? Wat meer info daarover is belangrijk, en vindt u in het onderstaande overzicht!

Verhuiscompleet in actie

hvl-meubeltransport.nl combineert lage kosten met kwaliteit

Het grote voordeel van hvl-meubeltransport.nl bij het vervoeren van uw inboedel of meubilair? U bent zeker van meer dan aangename prijzen voor een uitstekende service. De tarieven liggen laag én zijn vast, waardoor u dus nooit onaangename verrassingen krijgt op financieel vlak. Het resultaat is dat u met veel minder stress kunt verhuizen en er financieel niet door in de put komt te zitten. Goedkoop verhuizen is op zich al een voordeel – maar het uitgebreide takenpakket van hvl-meubeltransport.nl maakt dat allemaal nog beter. Zo kunt u een verhuislift huren en daarbij hoort een vakkundige en gemotiveerde verhuizer of opgeleide liftoperator, die u als de beste helpt bij het laden en lossen van uw inboedel en goederen. Daarbij wordt u geen kilometervergoeding aangerekend als u in Amsterdam, Arnhem, Utrecht, Den Haag of Veenendaal verhuist. Kortom, niets dan voordelen als u verhuist met hvl-meubeltransport.nl!

Aangepaste en duidelijke lage tarieven bij hvl-meubeltransport.nl

Transparantie is een must als u vertrouwt op een verhuisbedrijf. Zeker bij grote verhuizen wilt u een duidelijk beeld op de kosten die erbij komen kijken. De tarieven die gehanteerd worden kunnen niet duidelijker zijn: afhankelijk van de duur van de verhuizing staat een bepaalde prijs vast, maar ook het moment van de dag waarop u een verhuisservice boekt, heeft een invloed op de prijs die u betaalt. De termijnen lopen van slechts 1 uur en 4 uur – of één dagdeel – tot wel 8 uur (of een hele dag), maar er kan vanaf dan ook per kwartier worden bijgeboekt. Daarbij is de service van hvl-meubeltransport.nl altijd beschikbaar, ook tijdens het weekend. De tarieven liggen op zaterdag en zondag iets hoger, maar nog altijd kunt u rekenen op een interessante kostprijs die verhuizen zoveel aangenamer maakt.

Professioneel, kwalitatief én voordelig – hvl-meubeltransport.nl

Wilt u dat uw verhuizing op een verantwoorde en vlotte manier gebeurt? Schakel dan de hulp in van hvl-meubeltransport.nl. Zowel de vele mogelijkheden als het uitgebreide takenpakket staan garant voor een snelle verhuis die daarbij erg voordelig is. Of u nu zelf verhuist of uw bedrijf verhuist, hvl-meubeltransport.nl maakt er mooi werk van. Ten slotte kunt u ook op de service beroep doen voor de opslag van uw inboedel of het in en -uitpakken van uw getransporteerde goederen. Op die manier kunt u snel en zonder zorgen uw nieuwe woning of bedrijf intrekken!

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099