Inboedelopslag Utrecht

Heeft u inboedelopslag in Utrecht nodig? Daar kunnen meerdere redenen aan ten grondslag liggen. Misschien gaat u verhuizen, maar kunt u nog niet in uw woning terwijl u uw oude woning al wel heeft verkocht. Dan overnacht u misschien in een hotel of appartement of op een recreatiepark en heeft u uiteraard geen plek voor uw spullen. Erg vervelend en in die situaties komt een veilige inboedelopslag in Utrecht dan ook zeer goed van pas. Ook in andere situaties kan een inboedelopslag van pas komen. Misschien gaat u uw woning onderhuren, omdat u een tijdje naar het buitenland gaat, of wilt u genieten van een lange vakantie. Ook bij het verbouwen van uw woning is het handig om tijdelijk gebruik te maken van inboedelopslag. U kunt namelijk veel makkelijker en effectiever verbouwen wanneer u de ruimte heeft. U kunt dan gemakkelijk de vloer vervangen, maar ook behangen wordt een stuk gemakkelijker. Een inboedelopslag huren heeft kortom meerdere voordelen. Wat zijn de voordelen van onze inboedelopslag via hvl-meubeltransport.nl in Utrecht?

Beveiliging

Voor u is het van groot belang dat alle producten op een veilige plek worden gestald. We begrijpen dat maar al te goed. De kans is namelijk groot dat u veel waardevolle producten heeft. U wilt dat daar veilig mee wordt omgegaan en daarom zorgen wij ervoor dat de opslagen altijd goed bewaakt worden. Mocht er onverhoopt dan toch iets gebeuren, dan kunnen wij zo snel mogelijk actie ondernemen. Wij garanderen deze beveiliging.

Vocht en watervrij

Vochtschade of waterschade is iets wat u natuurlijk wilt voorkomen. Vocht of water kunnen uw producten namelijk aantasten met als kwalijk gevolg dat uw goederen voor altijd zijn beschadigd. Een horrorscenario waar menig mens nachtmerries van krijgt. Gelukkig zijn wij daarop voorbereid, omdat we precies weten wat we moeten doen. Onze opslagplaatsen zijn dan ook vochtvrij en watervrij. Er is dus geen enkele risico op wateroverlast of iets dergelijks.

Makkelijk toegang

Misschien heeft u bepaalde producten even nodig, maar nog niet alles. Dat is geen enkel probleem, aangezien u gemakkelijk toegang kunt krijgen tot onze opslagplaats. U kunt dit allemaal zelf doen, zonder dat u afhankelijk bent van anderen. Zeer voordelig natuurlijk, want op die manier kunt u de opslagplaats op de lange termijn gebruiken. Niet alleen kunt u dan spullen weghalen, maar misschien zijn er ook wel nieuwe spullen die u juist ernaar toe wilt brengen. Dat is bij ons allemaal mogelijk.

Hulp nodig?

Naast het aanbieden van een opslagplaats, biedt hvl-meubeltransport.nl ook algemene hulp met verhuizen van of naar Utrecht. Ons personeel kan u begeleiden met het verhuizen en ervoor zorgen dat dit op een effectieve wijze gaat gebeuren. Maar ook bij het in en uitladen van de opslagplaats, kunt u gebruikmaken van ons personeel. Zeer voordelig natuurlijk, want verhuizen is in de regel een vervelend klusje. Het is dan wel zo fijn dat er werk voor u uit handen wordt genomen.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099