Meubels opslaan bij hvl-meubeltransport.nl

Bij Verhuis Compleet krijgen we dagelijks te maken met veel meubels. Niet alleen voor hulp bij een verhuizing, maar ook voor de opslag van meubels. Mensen kiezen om een ​​aantal redenen om bij ons hun meubels op te slaan; soms bijvoorbeeld omdat hun bejaarde ouders zijn overleden en ze hun meubels hebben geërfd. Bovendien waren het de meubels waarmee ze opgroeiden en die op veel familiefoto’s te zien zijn. Over het algemeen zijn mensen niet altijd klaar om dingen weg te gooien of weg te geven, zelfs als het om een bankstel gaat die betere dagen heeft gekend. Meubels opslaan kan ook handig zijn in een aantal andere situaties:

  • U heeft uw woning verkocht maar heeft nog geen andere woning ter beschikking
  • U vertrekt tijdelijk naar het buitenland en dient uw woning vrij te maken voor huurders
  • U gaat uw woning renoveren en u wilt uw inboedel veilig stellen
  • U hebt een huis gekocht maar het huis werd nog niet opgeleverd
  • Uw bejaarde ouders komen bij u inwonen en u wilt plaatsmaken
  • U wilt uw huis opruimen en meer klaarheid creëren door tijdelijk meubels en dergelijke op te slaan

Professioneel inpakken van de meubels en goederen

Wij komen bij u thuis om uw meubels en goederen in te pakken en ze voor te bereiden voor opslag. Het enige dat u hoeft te doen, is ons laten weten wat wij moeten inpakken en wij doen de rest. Het inpakken omvat het sorteren en organiseren van uw items in dozen en wij zorgen ervoor dat alles wordt beschermd om schade te voorkomen. U heeft ook de mogelijkheid om uw spullen zelf in te pakken als u dat liever wilt. Nadien maken wij voor u een lijst van alle items voordat we ze bij Verhuis Compleet opbergen in de opslagruimte.

Veilig vervoer en opslag van uw meubels

Onze getrainde verhuizers komen bij u thuis en laden uw spullen in de vrachtwagen en transporteren ze veilig naar de opslagplaats. Vervolgens worden uw spullen opgeslagen in onze speciaal gebouwde opslagfaciliteiten. Samen met u bekijken we wat de perfecte opslagmethodiek is, per vierkante meter of in een opslagcontainer. Onze opslag is veilig en goed beveiligd. Onze units zijn afgedicht en vrij van stof en vuil, en zijn ze ook beschermd tegen ongedierte en al het andere dat schade aan uw bezittingen kan veroorzaken; dit omvat water en andere eroderende elementen. Zodra u zich in uw nieuwe woning vestigt of u heeft uw opgeslagen bezittingen opnieuw nodig, staan wij voor u klaar om uw items terug te brengen. U hoeft zelf geen vervoer te regelen om naar de opslagplaats te gaan, want wij komen naar u toe! Alle dozen en meubels die we voor u hebben ingepakt, worden met de grootste zorg bij u afgeleverd. Na het uitpakken, halen we het verpakkingsmateriaal weg om ervoor te zorgen dat uw woning schoon blijft.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099