Opslag inboedel Utrecht

Gaat u verhuizen in of rondom Utrecht? Verhuizen kan een hele uitdaging zijn, maar gelukkig kan hvl-meubeltransport.nl u daarmee helpen. We hebben namelijk een veilige tijdelijke opslagplek voor uw spullen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een inboedel opslagplaats erg handig kan zijn. Lees hieronder de belangrijkste gemakken van een opslagplek en waarom de meeste mensen deze nodig hebben.

Opslagruimte hvl-meubeltransport.nl

Uw woning is nog niet klaar

Een belangrijke reden waarom mensen een opslagplek nodig hebben, is omdat hun nieuwe woning nog niet klaar is. Het kan dan echter wel zijn dat u al uit uw oude woning bent gegaan. Omwille van die reden is het dan ook handig om dan een opslagplek te hebben. Het voordeel is dat wij zijn voorzien van veilige, schone en vochtvrije inboedelopslag in Utrecht. Overigens kunnen we u ook helpen met verhuizen en u voorzien van nog veel meer diensten.

Uw huis opknappen in de omgeving Utrecht

Een andere reden om gebruik te maken van inboedelopslag, is wanneer u uw huis wilt opknappen. Dit gaat veel effectiever wanneer er geen goederen in uw woning staan. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan het vervangen van uw vloer en behang. Dit gaat een stuk makkelijker wanneer alle meubelstukken even weg zijn. Het voordeel is dat onze opslagboedel in Utrecht is, waardoor u gemakkelijk uw spullen kunt wegbrengen en ook weer zeer snel kunt ophalen. Dit kan hvl-meubeltransport.nl uiteraard ook voor u verzorgen. Veel mensen laten hun meubels en dergelijke staan bij het opknappen van de woning, maar dit is niet aan te raden omdat u dan een stuk minder effectief te werk kunt gaan. U bent dan ook meer geld kwijt aan arbeidskosten en dergelijke en dat wilt u natuurlijk ten alle tijden voorkomen.

Onderhuur

Het kan ook zijn dat u een tijdje naar het buitenland gaat en een onderhuurder zoekt. U kunt de spullen dan voor een langere periode op onze opslagplaats herbergen. U weet dan zeker dat de spullen in veilige handen zijn en dat u rustig kunt onderverhuren, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw kostbare huisraad schade oploopt.

Veilige inboedelopslag Utrecht

Natuurlijk wilt u dat uw producten in een veilige ruimte worden opgeslagen. Gelukkig kunnen wij dit voor u leveren. Aan de ene kant zijn onze ruimtes allemaal vochtvrij. De kans op schade wordt daarmee aanzienlijk geminimaliseerd. De inboedel opslag ruimtes van hvl-meubeltransport.nl in de omgeving Utrecht zijn bovendien beveiligd tegen brand en inbraak. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met het team van hvl-meubeltransport.nl opnemen.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099