Opslag verhuizer

Een (tijdelijke) opslagplek voor uw spullen nodig?

Verhuizen kan gepaard gaan met de nodige problemen. Een veelgehoord probleem is dat mensen niet weten waar ze heen moeten met hun spullen. Er is namelijk vaak een periode te overbruggen tussen het tijdstip waarin u moet verhuizen en het tijdstip dat u een andere woning kunt intrekken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u uw nieuwe woning nog moet gaan verbouwen. De spullen kunt u dan nog niet gebruiken en er is een opslagplek nodig. Soms kunt u de spullen bij uw familie stallen, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Omwille van die reden bieden wij daarom een opslagplek aan. Tegen een tarief kunt u daar uw spullen veilig neerzetten voor een bepaalde periode. Het voordeel is ook dat u de mogelijkheid heeft om er constant bij te kunnen, zodat u er ook nieuwe spullen naartoe kunt brengen, of andere spullen ophalen omdat u die nodig heeft.

Opslag verhuizen

Advies van hvl-meubeltransport.nl

Heeft u waardevolle inboedel die u graag wilt opslaan? Van te voren kunt u advies vragen over alle mogelijkheden. U kunt aangeven hoeveel spullen u heeft en op basis daarvan bepalen wij de beste locatie voor uw spullen. Natuurlijk kunnen wij de veiligheid garanderen. We beseffen namelijk maar al te goed dat veel mensen waardevolle spullen in huis hebben staan. In onze opslagplekken worden deze goed beschermd. Niet alleen tegen brand, water en dergelijke maar ook tegen inbraak. Veiligheid staat altijd bij ons centraal en kunnen we dan ook garanderen. We kijken ook wat de beste plek is om uw spullen op te slaan. Bijvoorbeeld per vierkante meter in een hal, of is het handiger om een opslagcontainer te gebruiken. Dit is niet alleen afhankelijk van de hoeveelheid spullen, maar ook van het soort spullen.

Offerte Verhuizen en (tijdelijke) opslag aanvragen

We kunnen niet van te voren vaststellen hoe duur het opslaan van uw spullen zal zijn. Dit is namelijk afhankelijk van de duur, de opslagmethode en de hoeveelheid ruimte die uw spullen innemen. Natuurlijk snappen we maar al te goed dat u graag wilt weten hoeveel dit ongeveer gaat kosten. Om die reden kunt u bij hvl-meubeltransport.nl gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aanvragen. Het is van belang om deze zo volledig mogelijk in te vullen, zodat op basis daarvan een zo goed mogelijke prijsopgaaf kan worden opgemaakt. Een offerte aanvragen doet u gemakkelijk via de website. We nemen zo snel mogelijk contact met u op, zodat u snel uw spullen bij ons kunt stallen! Uiteraard kunt u ons ook bellen, wij helpen u verder.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099