Verhuisbedrijf Haarlem

Uw verhuizing in Haarlem of omgeving is bij ons in professionele handen

Jarenlange ervaring, gedegen stielkennis en een sterk team van vakmensen, het zijn nog maar enkele van de kenmerken die ervoor zorgen dat uw verhuizing bij ons steeds tot in de puntjes geregeld is. Verhuisbedrijf Haarlem is de referentie op het vlak van verhuizingen.

Verhuiscompleet in actie

Particuliere verhuizingen in Haarlem op maat van de klant

Geen enkele verhuizing is dezelfde en daarom werken wij ook steeds volledig op maat van de klant. Na een zorgvuldige analyse van uw behoeften, stellen wij u graag vrijblijvend al onze mogelijkheden voor. We geven u hier alvast een greep uit ons aanbod.

  • U kunt ervoor kiezen om zoveel mogelijk zelf te doen. Denk hierbij aan het inpakken van goederen, het demonteren en monteren van meubelen en het veilig inpakken van breekbare stukken. Hierbij wint u uiteraard tijd op het moment zelf en drukt u ook voor een stuk de kosten.
  • Ons verhuisbedrijf doet alles voor u. Wanneer u zelf niet in de mogelijkheid bent of niet de nodige tijd kan vrijmaken, kunnen onze mensen u helpen bij het inpakken en beveiligen van uw goederen en bij het demonteren en monteren van uw meubelen. Dit alles verloopt uiterst efficiënt en professioneel. Grote voordeel aan deze formule is dat uzelf handen en tijd vrij hebt om de andere zaken die uw verhuizing komen kijken te regelen.
  • hvl-meubeltransport.nl Verhuisbedrijf Haarlem beschikt over de beste middelen om uw verhuizing zo vlot mogelijk en in de best mogelijke omstandigheden te laten verlopen. Verhuist u van of naar een appartement, dan hebben wij voor u een verhuislift ter beschikking. Wenst u al uw goederen veilig en ordelijk in te pakken, dan hebben wij voor u diverse dozen, beschermende folie en tape voor u beschikbaar. Afhankelijk van de omvang van de te verhuizen goederen, zetten wij bovendien steeds het gepaste transportmiddel in.

Zorgeloos verhuizen van of naar Haarlem

Hoewel onze mensen vakkundig opgeleid zijn er over een ruime ervaring beschikken, kan er altijd wel ergens iets mislopen. Maakt u gebruik van onze verhuisservice en er zou iets mislopen waardoor er schade ontstaat, dan kan u rekenen op een vergoeding hiervoor vanuit onze verzekering. Uiteraard streven wij steeds naar een vlekkeloos verloop van uw verhuizing. Door de kennis en ervaring van ons team kunnen wij elke verhuizing, groot of klein, binnen of buiten de stad, met veel of weinig goederen perfect aan. Geen enkele uitdaging is ons te groot en wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.Hebt u een verhuizing van of naar Haarlem in het vooruitzicht? Neem dan vandaag nog vrijblijvend met ons contact met ons op!

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099