Verhuisbedrijf met opslag

Op zoek naar een verhuisbedrijf met opslag? Steeds meer mensen maken tijdens de verhuizing gebruik van de inboedelopslag via hvl-meubeltransport.nl. Voor zowel korte termijn als lange termijn kunt u hier uw persoonlijke bezittingen opslaan. Wel zo fijn, want hierdoor heeft u alle tijd om de verhuizing soepel en vooral zorgeloos te laten verlopen. Uw inboedel kan per vierkante meter worden opgeslagen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een complete container te huren.

Opslagruimte hvl-meubeltransport.nl

Inboedelopslag via hvl-meubeltransport.nl

De reden om voor de inboedelopslag van hvl-meubeltransport.nl te kiezen, kan voor iedereen weer anders zijn. Wellicht gaat u groter wonen, alleen is uw huidige woning nog niet opgeleverd, terwijl uw verkochte woning op moet worden geleverd aan de nieuwe kopers. Uw huidige woning is verkocht, maar u heeft op dit moment nog geen nieuwe woning. Er staat een grote renovatie op de planning waardoor u ruimte vrij moet maken in de woning of u gaat uw woning onderverhuren, en wilt hierdoor uw persoonlijke bezittingen veilig opslaan. In alle gevallen biedt de inboedelopslag van hvl-meubeltransport.nl een prettige uitkomst.

Laat uw verhuizing snel en gemakkelijk verlopen en schakel de hulp in van de specialist

Net als u weet het team van hvl-meubeltransport.nl maar al te goed dat een verhuizing een ingrijpend moment in uw leven is. Er moet immers veel spullen veilig van A naar B worden vervoerd, zonder dat dit veel tijd in beslag gaan nemen en dat uw spullen beschadigen. Daarom kunt u deze specialist ook inschakelen voor uw verhuizing. Met meer dan 30 jaar ervaring in de branche weet het team als geen ander hoe een verhuizing snel en effectief kan worden gedaan en met welke middelen er zo snel mogelijk verhuisd kan worden. Schakel het team van hvl-meubeltransport.nl bijvoorbeeld in voor de montage en demontage van uw inboedel, huur een verhuislift voor het meubilair en laat de handige handyman alle denkbare klussen in uw nieuwe woning uitvoeren. Zo wordt het intrekken in uw nieuwe stulpje net even wat comfortabeler. Voor vragen over het verhuizen of de mogelijkheden die er zijn met inboedelopslag, kunt u altijd even contact opnemen via het online contactformulier.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099