Verhuisbedrijf tarieven

Bij het inhuren van een verhuisbedrijf wilt u natuurlijk weten welke tarieven hiermee gepaard gaan. Het moet immers wel uit kunnen, anders is het niet de moeite waard en kunt u net zo goed zelf verhuizen. Onze tarieven behelzen de kosten voor een verhuizing wij voorzien u desgewenst ook van een verhuislift inclusief een operator/verhuizer die u kan bijstaan in dit gehele proces. Als het gaat om de tarieven heeft u bij ons meerdere mogelijkheden. Lees hieronder de belangrijkste feiten omtrent onze tarieven.

Reguliere werkdagen, reguliere tijden

De goedkoopste tarieven voor een verhuislift zijn toepasbaar voor reguliere werkdagen met de reguliere werktijden. Denk daarbij dus aan maandag tot en met vrijdag, met de tijden van 7 uur tot 6 uur s’ avonds. U heeft dan de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende pakketten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een verhuislift voor 1 uur te huren. Dit is handig bij kleine verhuizingen. Dit is echter wel het minimum, u kunt hem niet voor korter huren dan een uur. Daarnaast kunt u later nog wel per kwartier extra huren. Dan hoeft het dus niet meer per uur. Weet u zeker dat u wel een dagdeel bezig bent met het verhuizen? In die gevallen kunt u voor een pakket van 4 uur kiezen. Omgerekend betaalt u dan minder per uur in vergelijking met andere pakketten. Ook is de mogelijkheid om de verhuislift voor een gehele werkdag te huren, in dit geval dus 8 uur.

Na 6 op reguliere werkdagen

Wilt u op reguliere werkdagen na 6 uur s’ avonds verhuizen of een verhuislift uren? Dat is bij ons zeker mogelijk. Uiteraard betaalt u dan wel iets meer geld, maar relatief valt dat reuze mee. Het kan zeer handig zijn om na 6 uur te kunnen verhuizen. Een belangrijke reden is dat de meeste mensen moeten werken overdag. U hoeft dan dus geen vrij te vragen en kunt gewoon de hele avond aan de slag. Dit scheelt vrije dagen opnemen. Wat betreft de keuze heeft u dezelfde mogelijkheden als bij de reguliere tijden op reguliere werkdagen, alleen liggen de bedragen iets hoger.

Weekenden

Moet u door de weeks vaak onregelmatig werken, waardoor u geen tijd heeft om te gaan verhuizen? Geen enkel probleem, u hoeft dan niet per se vrije dagen op te nemen. U heeft dan namelijk ook gewoon de mogelijkheid om in het weekend te verhuizen. U betaalt hiervoor wel aanvullende kosten, maar daarentegen is het wel veel rustiger en minder stressvol. Ook is het verkeer wat rustiger, waardoor verhuizen in drukke straten ook aangenamer wordt. Niet alleen op zaterdag is er voor u de mogelijkheid om een verhuislift te huren, maar dit kan ook op zondag. Erg uniek, want dit bieden niet veel verhuisbedrijven aan, maar wij gelukkig wel. Op die manier kunnen we u dus ook bedienen met spoedverhuizingen. Misschien moet u zeer snel uw woning uit, vanwege ongemakken, of een noodgeval of iets dergelijks. In die gevallen staan wij ook voor u klaar.

  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099