Verhuisservice met opslag

Er zijn maar weinig mensen die graag verhuizen. Uiteraard is het prettig om in een beter passende woning te gaan wonen. Maar al het werk dat erbij komt kijken levert vaak stress op. Een ervaren verhuisbedrijf is daarom onmisbaar. Wij ontzorgen u graag. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring.

De (tijdelijke) opslag van uw inboedel goed geregeld door hvl-meubeltransport.nl

U zult de eerste niet zijn die, rondom de verhuizing, een periode moet overbruggen. De oude woning is verkocht en het nieuwe pand nog niet opgeleverd. Of u wilt uw woning grondig renoveren. Wat doet u dan met al uw spullen? Het kan natuurlijk ook dat u een tijd in het buitenland gaat wonen en dat u tijdens deze periode uw woning verhuurt. Uw inboedel wilt u voor een groot gedeelte opslaan. Een verhuisbedrijf met als extra service het regelen van opslag is dan ideaal. Wij staan graag voor u klaar. Zelfs uw gehele inboedel kunnen wij voor u opslaan. Dit kan voor een korte, maar ook voor een lange periode. hvl-meubeltransport.nl is de specialist op het gebied van inboedel opslag. De ideale locatie bepalen we samen met u. Uiteraard slaan we uw spullen op in een vochtvrije en brand- en inbraak beveiligde plaats.

Ervaren verhuizers een uitstekende service

Ons bedrijf is opgericht in 2017. We bestaan uit enthousiaste ondernemers die al jaren in de verhuisbranche werken. Dankzij onze ervaring kunnen wij u een zorgeloze verhuizing garanderen. Wij onderscheiden ons van andere verhuisbedrijven. Elk van onze verhuizers heeft zijn eigen expertise meegenomen. Het resultaat hiervan is dat wij ons een van de beste verhuisbedrijven van Nederland mogen noemen. Klantgerichtheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt ook op het gebied van het opslaan van uw inboedel. Uw wensen staan centraal. U gaat voor kwaliteit en een hoogstaande service? Neem dan zeker contact met ons op. Wij bieden u een 100% tevredenheidsgarantie.

Verhuisservice en opslag voor bedrijven en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Ook wanneer u een eigen bedrijf heeft, kunt u omhoog zitten met uw inboedel. U moet hoognodig verhuizen omdat uw onderneming sterk gegroeid is? Het nieuwe pand is nog niet helemaal klaar, maar u moet wel uit het oude gebouw? Soms is er dan sprake van een tijdelijk onderkomen. Heeft u daar minder ruimte, dan zit u met de spullen die u tijdelijk niet gebruikt. Wij zijn er dan voor u. We slaan uw inboedel veilig op. Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Ook mag u ons altijd even bellen of een e-mail sturen. We staan graag voor u klaar.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099