Verhuizen naar Utrecht?

Verhuizen kan een lastige klus zijn. Om die reden is het vaak verstandig om dit uit te besteden aan professionals. Wij helpen je graag met verhuizen en nemen graag de lastige klusjes voor je uit handen. Ons bedrijf is goed bekend in en rondom Utrecht en heeft jarenlange ervaring. Welke diensten biedt hvl-meubeltransport.nl aan als het gaat om verhuizen van en naar Utrecht? In dit artikel leest u de belangrijkste voordelen van onze diensten.

Verhuislift hvl-meubeltransport.nl

Inboedelopslag door hvl-meubeltransport.nl

Veel mensen lopen tegen problemen aan bij het verhuizen. Ze moeten bijvoorbeeld hun huis uit, omdat ze die hebben verkocht of omdat de huurperiode voorbij is, maar ze kunnen dan nog niet in hun nieuwe huis. De grote vraag die dan rijst: waar moet u heen met uw spullen? Het voordeel is dat u deze spullen bij ons kunt stallen in de inboedelopslag. Dit zijn veilige opslagplaatsen alwaar u al uw spullen veilig kunt opbergen. Kunt u uw huis in? Dan geeft u gemakkelijk een seintje en kunt u ons inhuren voor de gehele verhuizing rondom Utrecht, zodat alle zorgen voor u uit handen worden genomen.

Meubelstukken demonteren

Heeft u twee linkerhanden of geen geduld om lastige meubelstukken te demonteren? In dat geval kunt u er ook voor kiezen om dat door ons te laten doen. Niet alleen demonteren wij meubelstukken voor u, maar we kunnen u ook helpen met het monteren ervan. Het voordeel is dat al onze medewerkers veel ervaring hebben. Ze zijn dus niet urenlang bezig, maar kunnen dit in een relatief korte periode bewerkstelligen, zodat uw verhuizing voorspoedig kan verlopen. Dat bespaart natuurlijk kosten voor u en dat begrijpen wij maar al te goed. Een verhuizing is immers al duur genoeg. U moet met zoveel zaken rekening houden.

Een verhuislift

Een verhuislift is een zeer praktisch middel om effectief te verhuizen met minder fysieke ongemakken. Het is vooral toepasselijk voor mensen die hoog in de lucht wonen. Hoe meer verdiepingen, hoe lastiger een reguliere verhuizing is. Dankzij een verhuislift kunt u moeilijke objecten makkelijk vanuit uw raam of balkon naar beneden krijgen. Hierdoor kunt u veel sneller verhuizen, met minder frustraties maar ook met minder fysieke ongemakken. Wij leveren ook een operator, zodat deze u helemaal kan bijstaan in het verhuisproces van of naar Utrecht. U kunt de verhuislift zo lang huren als u wilt. Heeft u hem voor één uur nodig, of denkt u dat u hem wel een dagdeel nodig bent? Die keuze is volledig aan u. Onze verhuisliften zijn veilig en van een uitstekende kwaliteit.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099