Verhuizers gezocht?

hvl-meubeltransport.nl staat voor je klaar! Al je spullen verhuizen is helaas een noodzakelijk kwaad wanneer je gaat verhuizen. Veel mensen vinden dit geen leuke klus. Dat is ook wel logisch, aangezien veel tillen niet echt behoort tot de nummer 1 hobby van de gemiddelde Nederlander. Bovendien leven we in een welvarend land en heeft men vaak meer spullen in huis dan gedacht. Niet alleen vinden veel mensen verhuizen een uitdaging, maar ontbreken ook de juiste middelen om goed en veilig te verhuizen. In alle gevallen kunnen wij ons goed voorstellen dat u een verhuizer zoekt. Maar naast het feit dat wij u werk uit handen nemen, is een verhuisbedrijf inhuren om meerdere redenen erg voordelig.

Verhuizers hvl-meubeltransport.nl

Professionele verhuislift

We zijn uitgerust met professionele verhuisliften. Woont u bijvoorbeeld erg hoog, dan is het zeer frustrerend om al die spullen naar beneden te sjouwen. Niet alleen is dat zeer slecht voor de fysieke gesteldheid, maar het is ook niet tijdsefficiënt. Met een verhuislift kunnen de spullen vanuit het raam, of bijvoorbeeld uw balkon, naar beneden worden getild. Erg handig natuurlijk, want dan zijn de spullen snel en veilig beneden. U loopt dan ook geen risico op eventuele beschadigingen in het huis.

Praktisch in- en uitpakken

Het klinkt misschien eenvoudig: spullen inpakken en uitpakken. Toch doen de meeste mensen dit niet efficiënt. Best logisch natuurlijk, aangezien je niet dagelijks aan het verhuizen bent. Onze ervaren verhuizers hebben deze ervaring echter wel. Ze kunnen praktisch inpakken en uitpakken, met als handig voordeel dat u meer spullen tegelijkertijd kunt meenemen. Dit klinkt misschien niet heel praktisch, maar op de lange termijn bespaart dit zeer veel tijd als het gaat om het verhuizen.

Ervaring met moeilijke goederen

Het voordeel is dat ons team ook bekend is met het verhuizen van alle soorten goederen. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan het verhuizen van een piano, maar ook andere grote spullen. Meestal is dit onbegonnen werk voor de mensen. En als ze het dan wel doen, is de kans groot dat er schade wordt aangericht. Bijvoorbeeld schade aan de woning, maar misschien ook wel aan de goederen zelf. Dat is hetgeen je wil voorkomen, daarom adviseren we u dit beter uit handen te geven aan echte experts.

Handige verhuiswagen

Ook hebben we grote verhuiswagens, waardoor we veel goederen tegelijkertijd kunnen verhuizen. Onze verhuiswagens zijn ook nog eens milieuvriendelijk, dus zo draagt u op een aangename wijze bij aan het klimaat!

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099