Verhuizers inhuren

Professionele verhuizers inhuren voor een ​​stressvrije verhuizing

Wanneer je je huidige woning ontgroeit of bijvoorbeeld wisselt van baan komt een verhuizing aan bod. Als je klaar bent om zo’n enorme verandering in je leven te maken, is de volgende verstandige het inhuren van een professionele verhuizer. Hoewel het vragen van hulp aan je vrienden een goed idee lijkt, is er nauwelijks een kans dat ze je een vrachtwagen, noodzakelijke dozen en verzekering kunnen bieden. Iedereen weet dat verhuizen stressvol kan zijn, maar het verhuisteam van Verhuis Compleet heeft de juiste training en apparatuur om je verhuizing vlekkeloos te laten verlopen.

Verhuizers hvl-meubeltransport.nl

hvl-meubeltransport.nl inhuren

Je hebt Verhuis Compleet geboekt, een verhuisdatum ingesteld en je denkt dat je klaar bent voor de grote dag. Het verhuisteam van hvl-meubeltransport.nl kan al je spullen zorgvuldig voor je inpakken. Wanneer je geen gebruik wilt maken van deze dienst geven we je onderstaand graag nuttige tips voor een soepele verhuizing.

Verhuizers ingehuurd? Tips voor een soepele voorbereiding

Tip 1: Een paar weken voor je verhuisdatum verplicht je jezelf om één schoonmaakproject per dag aan te pakken. Begin bijvoorbeeld met je slaapkamer. Maak je laden en kasten schoon en doneer items die je niet meer zult dragen (hint: als je het afgelopen jaar iets niet hebt gedragen, draag je het niet meer). Schoonmaken verlicht niet alleen de lading voor je verhuizers, maar je bespaart ook geld op verpakkingsmateriaal en arbeidskosten.

Tip 2: Tenzij je je verpakkingsmateriaal rechtstreeks bij Verhuis Compleet koopt, heb je dozen, noppenfolie en verpakkingstape nodig lang voordat de dag van de verhuizing plaatsvindt. Houd er rekening mee dat je waarschijnlijk meer verpakkingsmateriaal zult nodig hebben dan je denkt, dus koop voldoende! Op die manier verlies je geen tijd en energie met naar de winkel te lopen en kun je je aandacht volledig op je verhuis richten.

Tip 3: Als je alles zelf inpakt (in plaats van het aan de verhuizers over te laten), zorg er dan voor dat je je dozen etiketteert in verhuizerstaal! Geef bijvoorbeeld elke verhuisdoos een label waarop de kamer in je nieuwe woning wordt vermeld. Op die manier komen je dozen terecht waar ze thuishoren. Geef ook aan welke dozen breekbare items bevatten door duidelijk “FRAGILE” of “BREEKBAAR” aan alle kanten van de doos te schrijven en schrijf “LAATSTE” op dozen die je onmiddellijk nodig hebt. De verhuizers zullen je bedanken voor je goede organisatie!

Tip 4: Koppel je koelkast, wasmachine, droger of andere elektrische apparaten van tevoren los om tijd te besparen op de verhuisdag.

Verhuizers inhuren via hvl-meubeltransport.nl

Benader ons zo vroeg als mogelijk. Op die manier verloopt je verhuis op rolletjes! Heb je toch een last-minute of spoed verhuizing? Geen punt, ook dan helpen wij je met al onze ervaring snel verder.

Offerte aanvragen
  • Vanaf € 89,- per uur

  • Inboedel opslag

  • Verhuislift service

  • In- en uitpak service

Offerte aanvragen

of bel: +31 20 3031099